Kids 8-12 jaar

Training Sociale en Emotionele Vaardigheden

Heb jij dat nou ook, dat je het moeilijk vindt om vrienden te maken? Dat je je onzeker of verlegen voelt? Dat je soms (wordt) (ge)pest? Dat je het lastig vindt om te zeggen wat je wilt en voelt? Je bent zeker niet de enige! Hoe je hier mee om kunt gaan, leer je bij de Training Sociale en emotionele Vaardigheden.

De  training is voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, verdeeld over twee groepen. De eerste groep is voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar en de tweede groep is voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar.

In een groep van maximaal 6 jongens en meisjes gaan we werken met een programma waarin we veel praten en luisteren. Maar we gaan ook aan de slag met opdrachten, rollenspellen en oefeningen. Je leert op te komen voor jezelf en te zeggen wat je wilt. Hierdoor voel je je zekerder en meer waard en daardoor soms ook minder eenzaam.

Waar wordt de training gegeven en door wie?
De training wordt op school gegeven door de vaste contactpersoon van De Boei op jouw school. Als er op je school te weinig aanmeldingen zijn, wordt de training bij De Boei gehouden met leerlingen van andere scholen uit het dorp.

Wanneer is de volgende training en hoe geef ik mijn kind op?
Je kun er naar vragen bij de IB-er (intern begeleider) van school. Je kunt ook contact met ons opnemen door een mail te sturen of even te bellen. De eerstvolgende training staat in onze agenda