Contactpersonen

Fernando

Fernando

Gerda

Gerda vierkant

Mieke

Mieke filter

Rody

Rody filter

Sarah-Lee

Sarah-Lee klein

Opvoeden en opgroeien

Opvoedvragen
Opvoeden is leuk, maar niet altijd gemakkelijk. Ouderschap is voortdurend leren, met steeds weer nieuwe uitdagingen. Dat je als ouders soms twijfels hebt over de ontwikkeling van je kind(eren), is heel normaal. Elke leeftijd roept zijn eigen kleine of grote vragen op.

Soms zitten kinderen in een periode waarin het moeilijk gaat. Het kan helpen als er iemand met pedagogische kennis met je meekijkt of de oorzaak te achterhalen is. De sociaal werkers van De Boei bieden verschillende methodes om spelenderwijs je kind, maar ook jou en gezin verder te helpen.

Aanbod
Binnen De Boei zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je bij alle vragen contact opnemen met de opvoedondersteuners van De Boei. Ze bieden persoonlijke begeleiding, maar geven ook groepsbegeleiding bij De Boei of op de basisschool. Trainingen over sociale vaardigheden bijvoorbeeld, of over faalangst. Er zijn daarnaast ontmoetingsgroepen op school voor kinderen in een scheidingssituatie. Ook bij het verlies van dierbaren zijn er groepsbijeenkomsten of is er persoonlijke begeleiding.

Binnen het gehele aanbod wordt samen gezocht naar een praktisch haalbare aanpak van situaties waar jij en je kind tegenaan lopen.
Wij willen kinderen vooral leren elkaar te helpen als het moeilijk gaat. Dat vind je terug in alle trainingen die we op school geven en bij De Boei.

We helpen je graag! Onze ondersteuning is vrijwel altijd kosteloos.