Kinderen 8-12 jaar

Kinderen zijn uniek en bijzonder. En tegelijkertijd soms ook ingewikkeld! Als ouder kom je voor diverse uitdagingen te staan tijdens de opvoeding van je kind.
En wat als ze gedrag laten zien waar je niet goed raad mee weet? Of het op school of met vriendjes niet altijd vanzelf gaat?
Lees hier wat De Boei kan bieden om kinderen, ouders, leerkrachten en andere naasten van kinderen verder te helpen!

De Boei op de Basisschool

De Boei heeft bij alle basisscholen één vast contactpersoon. We werken nauw samen met de directeur, de Intern Begeleider en de groepsleerkrachten. We zijn vaak te vinden op school omdat we daar de meeste lessen en trainingen geven.

Persoonlijke begeleiding

We bieden ook individuele coachgesprekken aan. Hierin gaat de sociaal werker op een creatieve manier het gesprek aan met het kind. In het eerste gesprek stellen we samen een leerdoel. In de gesprekken krijgt het kind tips en oefeningen aangereikt om verder te komen in zijn of haar leerdoel. Aan het einde evalueren we of het leerdoel is behaald en hoe het kind om kan gaan met zijn moeite en hoe hij daarin zijn eigen netwerk in kan zetten. Deze gesprekken kunnen bij De Boei plaatsvinden, maar ook op school of thuis.

Trainingen

We Bieden verschillende trainingen aan. De meeste trainingen geven we op de scholen. Er is ook een training bij Waltman Gym en soms worden er trainingen bij De Boei gegeven.
Kijk naar het aanbod onder het kopje trainingen.

Locatie
Bikkersweg 30, 3752 WV Bunschoten
033-299 29 22
info@deboeibunschoten.nl
www.deboeibunschoten.nl