Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger worden?

Bij De Boei zijn ruim 180 vrijwilligers actief op tal van gebieden. Bijvoorbeeld bij het Taal café, bij MEEDOEN of bij het CLIP. Jouw inzet en talent zijn van harte welkom!

Klik hier voor welk vrijwilligerswerk De Boei nog meer te bieden heeft.

Wat vragen wij?

Om te weten te komen wat bij jou past en op welke manier je vrijwilligerswerk zou kunnen doen, kun je het beste een keer langskomen.
Maak een afspraak met Amelita Kamerman van De Boei. Zij kan met jou bekijken wat geschikt zou kunnen zijn.
Na een intake kun je je inschrijven. Afhankelijk van het vrijwilligerswerk dat je gaat doen, wordt er soms eerst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aangevraagd.
Als je aan de slag gaat, vragen we je ook een vrijwilligerscontract te tekenen met ons.

Voor meer info over de VOG, klik hier

Wat bieden wij?

Vrijwilliger zijn bij De Boei geeft voldoening. Je helpt mensen die dat het hardst nodig hebben. En het belangeloos helpen van iemand, geeft jou een goed gevoel. De dank in de ogen van iemand waarvoor je boodschappen doet of de complimenten van mensen die je geholpen hebt.

Je kunt natuurlijk iets gaan doen dat in het verlengde ligt van wat je altijd hebt gedaan. Maar je kunt ook totaal iets anders gaan doen en nieuwe talenten bij jezelf ontdekken. Er is altijd wel iets waar jouw interesse ligt.

De Boei vindt het belangrijk dat je als vrijwilliger de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Wij bieden dan ook mogelijkheden voor training en scholing voor vrijwilligers.