Mieke Verhoef
Sociaal Werker
Coördinatie Opvoeden en Opgroeien, basisscholen, jongeren

 

Hoe ziet een gemiddelde werkweek er voor jou uit?
Ik zet mij vooral in voor kinderen en jongeren. Daarnaast begeleid ik volwassen mensen en denk ik graag met hun situatie mee. Op vrijdagavond ga ik samen met collega Rody de straat op en zoeken we jongeren op in hun eigen omgeving. We maken een praatje en vinden het leuk om jongeren te leren kennen.

 Waar word je blij van in je werk?
Het geeft mij enorm veel energie om mensen te zien groeien. Ik vind het belangrijk om een band met mensen op te bouwen, zodat we serieus kunnen praten maar dat er ook ruimte is om lekker te lachen in gesprekken. Waar ik ontzettend blij van wordt, is als mensen ontdekken waar ze goed in zijn en ik daar getuige van mag zijn.

Wat maakt voor jou De Boei uniek?
Wat ik tof vind aan de Boei is dat mensen met zoveel verschillende vragen binnenkomen en dat we voor elke vraag een passende oplossing willen zoeken. De Boei vindt het echt belangrijk dat mensen weten dat ze welkom zijn, ongeacht hun vraag. Onder collega’s merk ik dat we stuk voor stuk een passie hebben om mensen zo goed mogelijk verder te helpen, op een bemoedigende en respectvolle manier.

Mensen zijn welkom bij De Boei, ongeacht hun vraag