Relatiehulp

Strubbelingen en obstakels komen in elke relatie voor. Ervaar je zelf problemen in je relatie en kom je er samen niet meer uit? Er is dit jaar een mogelijkheid om kosteloos professionele relatietherapie te volgen.

Deze therapie is bedoeld voor stellen die binnen hun gezin moeilijkheden ervaren. Door deze moeilijkheden tijdig aan te pakken, kan voorkomen worden dat er grotere problemen ontstaan. 

Laagdrempelige relatiehulp wordt in eerste instantie gegeven door De Boei. Tijdens een aantal gesprekken wordt er gezamenlijk gezocht naar handvatten en nieuwe inzichten. Soms is dit niet voldoende en kan therapie verder helpen.  Er wordt dan doorverwezen naar een relatie- of gezinstherapeut.
Er is een aantal therapeuten beschikbaar. Zij zijn lid van de NVRG (Ned. Vereniging voor Relatie en Gezinstherapeuten). De gesprekken kunnen op locatie bij De Boei gevoerd worden of in de praktijk van de therapeut.

Voor meer informatie en voor de voorwaarden, neem contact op met De Boei via 033 – 299 29 22 of mail naar info@deboeibunschoten.nl

Jullie aanvraag is altijd strikt vertrouwelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.