De Boei is op zoek naar tuinvrijwilligers!

Heb jij groene vingers en vind je het heerlijk om een paar uurtjes met je handen in de aarde te zitten? De Boei is op zoek naar enthousiaste tuinvrijwilligers die af en toe iemand willen helpen met tuinonderhoud.

De tuin bijhouden, voor de één een passie en voor de ander een grote zorg. Het is natuurlijk heerlijk om een tuin bij je huis te hebben en in de zomer lekker buiten te kunnen genieten. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door een (tijdelijke) lichamelijke beperking, ziekte of ouderdom lukt het niet altijd meer om zelf een tuin bij te houden en kan deze snel verwilderen.

Heb jij groene vingers en heb je 2 à 3 uurtjes in de week tijd om mensen te helpen bij het onderhouden van hun tuin? Dan bij je van harte welkom als tuinvrijwilliger bij De Boei. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@deboeibunschoten.nl of door te bellen naar De Boei, 299 29 22.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.