Volwassenen

Gespreksgroep rouw

Gespreksgroep rouw na verlies van een partner

De Boei start op 14 maart 2024 een gespreksgroep rouw. De gespreksgroep is bedoeld voor mensen die hun partner hebben verloren door overlijden en die moeite hebben met het rouwproces.

 Het verlies van een partner is een enorme klap. Degene waarmee je lief en leed en zoveel dagelijkse dingen deelde, moet je nu missen. Het beeld van een toekomst samen is ineens compleet anders. Het valt niet mee om de draad weer op te pakken. Voor de buitenwereld gaat het leven gewoon door, maar jouw leven is ingrijpend veranderd.

Het doel van de gespreksgroep is het leren hanteren van deze gevoelens en het leren uiten van verdriet. Onderlinge herkenning speelt daarbij een belangrijke rol. Als lotgenoten kun je elkaar helpen, steunen en stimuleren om het verdriet te beleven, in plaats van weg te duwen. 

Praktische informatie
De groep start 14 maart 2024, is om de week en komt in totaal vijf keer bij elkaar op donderdagochtend van 10:45 – 12:15 uur. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.
U kunt zich aanmelden via ons telefoonnummer 033 – 299 29 22 of per email diane@deboeibunschoten.nl of marloes@deboeibunschoten.nl
Locatie: Bikkersweg 30