Leuke dag voor gezinnen met zorg

31-01-2020

Ontmoeten
De Boei organiseert op zaterdag 14 maart een uitje naar DierenPark Amersfoort. Dit uitje is speciaal voor ouders en kinderen die binnen het gezin te maken hebben met zorg.
Al lange tijd leeft bij De Boei de wens om een leuke dag te organiseren voor gezinnen die te maken hebben met zorg om en voor één van de gezinsleden. De Boei is in contact gekomen met De Scheltus Stichting, deze stichting zet zich in voor projecten en organisaties die zich bezig houden met jongeren en hun welzijn. De Scheltus Stichting heeft het idee van De Boei van harte ondersteund en maakt het mogelijk om zo’n dag te realiseren.
Het uitje naar DierenPark Amersfoort zal plaatsvinden op zaterdag 14 maart. Deze dag is speciaal voor ouders en kinderen die binnen het gezin te maken hebben met zorg. Inmiddels hebben alle geregistreerde (jonge) mantelzorgers met gezinsleden jonger dan 24 jaar een uitnodiging ontvangen.
Wanneer het jou en je gezin leuk lijkt om deel te nemen aan deze dag, is het belangrijk dat jullie je voor 14 februari opgeven als (jonge) mantelzorger en aangeeft dat je mee wilt doen aan deze dag. Dit kan in een email naar marloes@deboeibunschoten.nl of diane@deboeibunschoten.nl met daarin een korte uitleg over de mantelzorgsituatie.
Je bent een jonge mantelzorger als je jonger bent dan 24 jaar en opgroeit met een familielid dat chronisch ziek, gehandicapt, verslaafd of in de war is.
Je bent volwassen mantelzorger als je vanuit een persoonlijke band voor een periode van tenminste drie maanden minimaal 8 uur per week voor iemand zorgt.
Na aanmelding ontvang je een persoonlijke uitnodiging met daarin de verdere details.
Voor vragen en/of aanmelding kan je ook contact opnemen met De Boei, telefonisch bereikbaar op 033 299 29 22 of via bovenstaande mailadressen.

Waar

Bikkersweg 30 Bunschoten-Spakenburg

Contact

Marloes Bergsma
Contactpersoon

Neem contact op met Marloes:

-9