De Boei in Coronatijd

Wat kan de Boei voor u betekenen?

Aanmelden

De Boei - info@deboeibunschoten.nl

Avond Naasten van Verslaafden

In 2020 organiseert Waypoint in samenwerking met Jellinek Preventie en De Boei een reeks avonden voor naasten van verslaafden. Spreker is een preventiemedewerker van Jellinek. De Moedige Moeders zijn ook aanwezig. 

8 december:  Verslavingsbehandeling 

Wat voor verschillende behandelmethoden zijn er? Wat is jouw rol tijdens behandeling? Er bestaan veel misverstanden en onduidelijkheden wat verslavingszorg inhoudt en wat voor verschillende methoden er zijn. Er wordt extra aandacht besteed aan de rol van naasten in behandeling. 

U bent van harte welkom om deze avonden bij te wonen. De avonden zijn van 19.30 tot 21.00 uur en vinden plaats bij Waypoint Bunschoten, Dieselweg 29.  

Voor meer informatie kunt u terecht bij Rody Koelewijn op het telefoonnummer. 033-2992922 of via: rody@deboeibunschoten.nl. 

Aanmelden

Rody Koelewijn - rody@deboeibunschoten.nl

Januari Ik pas maand

Januari Ik Pas maand! 30 Dagen geen alcohol drinken, hoe zou je dit vinden? Ervaar het zelf door mee te doen met IkPas.

Na een succesvolle editie van IkPas in 2020 wordt de campagne ook volgend jaar weer in de gemeente Bunschoten uitgerold. Wil je fris het nieuwe jaar beginnen, een paar kilo afvallen of jezelf fitter voelen? Ga dan de uitdaging aan en drink vanaf vrijdag 1 januari a.s. 30 dagen geen alcohol. Schrijf je in op www.ikpas.nl en doe mee!

IkPas is een uitdaging; je drinkt van 1 t/m 30 januari geen alcohol om eens te kijken wat het met jou en je lichaam doet. Zo worden vastgeroeste patronen doorbroken en is alcohol niet meer zo vanzelfsprekend. Veel deelnemers van IkPas ervaren ook positieve lichamelijke veranderingen: ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid.

Doe mee!

Schrijf je in via de website.

Waarom IkPas?

Nederlanders zijn steeds meer gewend geraakt om bij verschillende gelegenheden te drinken: voor of tijdens het eten, als slaapmutsje, na afloop van congressen, et cetera. Een poosje geen alcohol drinken is een bewezen effectieve manier om eens stil te staan bij de alcoholgewoonten en zo te ondervinden wat alcohol met je doet. Het is alsof je de resetknop induwt en met een schone lei begint. IkPas maakt je bewust van de rol van alcohol in je leven. Daarnaast geef je een goed voorbeeld.

Daarom IkPas!

Aanmelden

Rody Koelewijn - rody@deboeibunschoten.nl
Zoom