Buurtbemiddeling in Bunschoten van start

29-12-2020

Sociaal

Conflict met buren? Schakel Buurtbemiddeling in

Onenigheid met de buren kan het woonplezier behoorlijk verpesten. Een kleine irritatie over parkeren, herrie of overhangend groen kan uitgroeien tot een vervelend conflict. Buurtbemiddeling bemiddelt bij dit soort problemen die spelen tussen buren en/of buurtgenoten.

Met de (online) ondertekening van het convenant op 23 december door de gemeente Bunschoten (burgemeester Melis van de Groep), Stichting de Boei (Chris Hagelen), Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken (Pietjan Prinsen Geerligs) en Woningcorporatie Eemland Wonen (Marissa van Rossum) is Buurtbemiddeling in Bunschoten officieel van start.

Buurtbemiddelaars

Om Buurtbemiddeling tot een succes te maken, zijn er in de gemeente Bunschoten vijf buurtbemiddelaars aangesteld. Deze onafhankelijke, vrijwillige en goed getrainde bemiddelaars helpen buren om bij een conflict samen tot een oplossing te komen die voor beide partijen acceptabel is. Burgemeester Melis van de Groep heeft op 23 december digitaal kennis gemaakt met de buurtbemiddelaars.

Meer info

Wilt u Buurtbemiddeling inschakelen of heeft u advies nodig? Neem dan contact op via 033-2992922 of via buurtbemiddeling@deboeibunschoten.nl. Buurtbemiddeling is gratis en is op basis van vrijwilligheid. Meer informatie vindt u op www.bunschoten.nl/buurtbemiddeling

Waar

Bikkersweg 30 Bunschoten-Spakenburg

Meer informatie

Contact

Joost Bakker
Contactpersoon

Neem contact op met Joost :

-17