Januari Ik pas maand

23-12-2019

Beweging

Januari Ik Pas maand! 30 Dagen geen alcohol drinken, hoe zou je dit vinden? Ervaar het zelf door mee te doen met IkPas.

Na een succesvolle editie van IkPas in 2020 wordt de campagne ook volgend jaar weer in de gemeente Bunschoten uitgerold. Wil je fris het nieuwe jaar beginnen, een paar kilo afvallen of jezelf fitter voelen? Ga dan de uitdaging aan en drink vanaf vrijdag 1 januari a.s. 30 dagen geen alcohol. Schrijf je in op www.ikpas.nl en doe mee!

IkPas is een uitdaging; je drinkt van 1 t/m 30 januari geen alcohol om eens te kijken wat het met jou en je lichaam doet. Zo worden vastgeroeste patronen doorbroken en is alcohol niet meer zo vanzelfsprekend. Veel deelnemers van IkPas ervaren ook positieve lichamelijke veranderingen: ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid.

Doe mee!

Schrijf je in via de website.

Waarom IkPas?

Nederlanders zijn steeds meer gewend geraakt om bij verschillende gelegenheden te drinken: voor of tijdens het eten, als slaapmutsje, na afloop van congressen, et cetera. Een poosje geen alcohol drinken is een bewezen effectieve manier om eens stil te staan bij de alcoholgewoonten en zo te ondervinden wat alcohol met je doet. Het is alsof je de resetknop induwt en met een schone lei begint. IkPas maakt je bewust van de rol van alcohol in je leven. Daarnaast geef je een goed voorbeeld.

Daarom IkPas!

Waar

Bikkersweg 30 Bunschoten-Spakenburg

Meer informatie

Contact

Rody Koelewijn
Contactpersoon

Neem contact op met Rody:

3