Maatjesproject

Helpen

Iets betekenen voor een ander? Word iemands maatje!

Wil je iets betekenen voor onze inwoners die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken? En ben je minimaal één keer in de twee weken beschikbaar voor een bezoekje aan iemand om gezellig samen (coronaproof) activiteiten te doen waar jullie beiden blij van worden? Meld je dan aan als maatje!

Wij zoeken maatjes voor mensen die tijdelijk een extra steuntje in de rug nodig hebben in de vorm van iemand die tijd en aandacht voor hen heeft. Het gaat bijvoorbeeld om mensen die weinig contacten hebben, het lastig vinden om contacten te leggen of mensen met bijvoorbeeld een burn-out, sombere gedachten of angsten.

Wat houdt het in om maatje te zijn?

Wij koppelen vrijwilligers één-op-één aan iemand die op een bepaald punt in het leven even een maatje nodig heeft. Samen koffiedrinken, fietsen, koken, iets samen bezoeken of gewoon even bijpraten.

Tijdens een intakegesprek kunt u uw voorkeuren, interesses en hobby’s aangeven. Daarna gaan wij op zoek naar iemand die hierbij aansluit. Een leuke ‘match’ tussen een maatje en deelnemer vinden wij namelijk erg belangrijk. Daarom vindt er altijd een kennismaking plaats en kunnen beide partijen naderhand aangeven of deze ‘match’ er ook is. Vanuit Stichting De Boei krijg je als maatje begeleiding aangeboden. Ook zijn er regelmatig contactmomenten met andere maatjes in de vorm van intervisie.

Wil je graag iets doen voor een ander en is je interesse gewekt? Neem dan contact op via de onderstaande link.

Prijs

€0

Waar

Bikkersweg 30 Bunschoten-Spakenburg

Contact

Margriet van der Velde
Contactpersoon

Neem contact op met Margriet:

9