Hulp bij Relatieproblemen

Hulpverlening
Welzijn

Extra investeren in een gezonde relatie? Een goede relatie onderhouden gaat niet vanzelf. Binnen verschillende relaties en huwelijken ontstaan van tijd tot tijd situaties waardoor de relatie om een extra investering vraagt. Het is dan nodig om tijd vrij te maken om aan je relatie te werken. Zoals elke auto onderhoud nodig heeft, heeft ook een relatie onderhoud nodig.

Wat kan De Boei voor je betekenen?

De sociaal werkers van de Boei kunnen meekijken en meedenken met problemen die zijn ontstaan binnen de relatie. Op een verfrissende, heldere kijk wordt er meegedacht met de situaties waar jullie binnen je relatie tegen aan lopen. Samen willen we met jullie kijken waar er bepaalde patronen zijn ontstaan die de groei van de relatie in de weg kunnen staan. Wil je je als stel bij ons aanmelden, klik dan hier.

Scheiding

Vaak zijn er al lange periodes van relatieproblemen aan vooraf gegaan, voordat mensen kiezen om te scheiden. Maar ook na deze beslissing duurt het vaak nog een tijd voordat de scheiding achter de rug is. Tijdens deze tijd komt er veel op jou en jouw gezin af. Over allerlei zaken moet nog met elkaar overlegd worden. Neem bijvoorbeeld de afspraken over de omgang met eventuele kinderen of de financiƫle afhandeling van de scheiding.

Het is belangrijk om op een goede, respectvolle manier met elkaar te praten. Zeker wanneer je kinderen hebt, is het belangrijk dat je respectvol met en over je ex-partner blijft praten. Vaak is dat moeilijk. Zeker wanneer jullie ruzie hebben over de scheiding. Toch help je daarmee je kinderen in deze moeilijke periode. Voor kinderen is een scheiding altijd verdrietig. Ook al zullen ze soms blij zijn dat bijvoorbeeld ruzies op zijn gehouden.

Als je ervoor kiest te gaan scheiden, kun je een advocaat of een mediator inschakelen. Het is voor ouders verplicht om een ouderschapsplan te maken voordat een rechter de scheiding of ontbinding van het geregistreerd partnerschap goedkeurt.

Wat kan De Boei voor je betekenen?

De sociaal werkers van De Boei kunnen je helpen om alles op een rijtje te zetten wat er moet gebeuren tijdens de scheiding. Daarnaast kunnen ze je ook helpen om op een gezonde manier om te gaan met de emoties die hierbij vaak los komen.

Ook bieden we hulp aan kinderen die problemen krijgen na een scheiding. Zo bieden we een speciale ontmoetingsgroep voor kinderen en hun ouders.

Wil je meer weten? Stuur een mailtje via de paarse knop 'reageer' hiernaast, dan nemen we contact met je op.

Prijs

€0

Waar

Bikkersweg 30 Bunschoten-Spakenburg

Contact

De Boei
Contactpersoon

Neem contact op met De:

-2