Ouderwijsavonden De Boei

Advies

Informatieve avonden met diverse thema's rond opvoeden en opgroeien

Onder de naam 'Ouderwijs' organiseert De Boei informatiebijeenkomsten voor ouders en andere belangstellenden rondom thema’s die te maken hebben met opvoeding. u bent ook in de gelegenheid elkaar te ontmoeten en met andere ouders in gesprek te gaan.

Digitale Ouderwijsavond over slaapgedrag bij jonge kinderen

De Boei organiseert voor alle ouders van jonge kinderen op donderdag 18 februari om 19.30 uur een digitale ouderwijsavond over slapen. Deze avond wordt inhoudelijk verzorgd door praktijk ZigZag.

 Slapen is goed voor de groei en ontwikkeling. Maar in slaap komen of doorslapen is vaak niet vanzelfsprekend voor jonge kinderen. Veel ouders kennen wel periodes waarin hun kind maar blijft huilen of smoesjes bedenkt om toch nog even uit bed te kunnen. Wie kent het niet “Mam, ik moet nog even plassen” of “Papa ik ben bang”! Voor je het weet ben je de hele avond druk met het in bed leggen van je kind. Hoe zorg je er voor dat het naar bed brengen weer vlot en soepel verloopt en jij weer de avond voor jezelf hebt?

Op deze ouderwijsavond gaan we het hebben over een gezond slaapritme, wat normale slaapproblemen zijn en hoe je weer terug kunt komen in dat gezonde slaapritme. Je krijgt praktische tips en hebt de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wel graag van tevoren opgeven bij De Boei door te bellen naar 033 – 299 29 22 of te mailen naar Prisca Weigand via p.weigand@deboeibunschoten.nl

Bij aanmelding krijg je een uitnodiging met link om in te loggen en deel te nemen aan deze avond.

Prijs

€0

Waar

Bikkersweg 30 Bunschoten-Spakenburg

Contact

Prisca Weigand
Contactpersoon

Neem contact op met Prisca:

-1