Training Feel Strong

Door:
Chris Hagelen
Weerbaarheidstraining voor jongeren

Feel Strong is een training waarbij je jezelf beter leert kennen. Je leert jouw eigen grenzen ontdekken en deze aan te geven. Jij leert beter voor jezelf op te komen en komt daardoor sterker in je schoenen te staan.

Keuzes maken over je opleiding, toekomst, relaties, identiteit, seksualiteit, enz. Vragen waar niet direct antwoord op te vinden is. Dit kan zorgen voor stress en onzekerheid. Wanneer je jezelf kent en weet waar je kracht zit, wordt je zelfverzekerder. En wanneer je je grenzen kent en deze weet aan te geven, kan je ook de grenzen van anderen aanvoelen. Je bent beter in staat om een keuze te maken.

Feel Strong voor wie?
In principe is deze training geschikt voor iedereen! En in het bijzonder voor jongeren die (te)veel energie hebben, snel driftig zijn of wel eens ruzie hebben.

Hoe ziet Feel Strong eruit?
De training is een combinatie van (vecht)sporten, spel en oefeningen rondom lichaamshouding, vertrouwen, ademhaling, evenwicht, controle, concentratie e.d. Elke les staat een ander thema centraal.

In totaal zijn het 7 lessen van een uur. De laatste les is een examen waarbij familieleden aanwezig mogen zijn en zelfs mee mogen doen. tijdens dit examen laat de deelnemer zien wat hij in de training heeft geleerd en wordt er uitgelegd waarom er bepaalde oefeningen zijn gedaan. Er is een aparte meiden- en jongensgroep en er wordt gestreefd naar minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers per groep.
€ 50.00

Deel via sociale media Reageer