Persoonlijke begeleiding Opvoeden en Opgroeien

Persoonlijke begeleiding Opvoeden en Opgroeien

Door:
Chris Hagelen
Persoonlijke ondersteuning voor u en/of uw kind

Opvoedvragen
Opvoeden is leuk, maar niet altijd gemakkelijk. Ouderschap is een leerproces, met steeds weer nieuwe uitdagingen. Dat je als ouders soms twijfels hebt over de ontwikkeling van je kind(eren) is heel normaal. Elke leeftijdsfase roept zijn eigen specifieke kleine of grote vragen op.

Kind
Daarbij kan het voorkomen dat kinderen een periode niet goed in hun vel zitten. Het kan helpend zijn als er iemand met pedagogische kennis meekijkt of de oorzaak te achterhalen is. Ook kan het zijn dat een kind (vanaf groep 8) behoefte heeft aan een luisterend oor, iemand die er speciaal voor het kind is om met hem te praten. Dan kan een aanmelding gedaan worden bij het Support-project.

Aanbod
Binnen de Boei zijn er diverse mogelijkheden om ouders en hun kinderen te helpen. Zo kan bij alle opvoedvragen contact opgenomen worden met de opvoedondersteuner van de Boei. Ook bij vragen over sociale vaardigheden of verlies van dierbaren kan contact opgenomen worden met de Boei.

Binnen het gehele aanbod wordt samen gezocht naar een praktisch haalbare aanpak van situaties waar ouders en hun kinderen tegenaan lopen.
gratis

Deel via sociale media Reageer