Huiskamers van de Boei bij Ijsselmeervogels!

Vanaf december 2022 vinden De Huiskamers van De Boei plaats in een prachtige ruimte van Voetbal Vereniging IJsselmeervogels, op sportpark “De Westmaat” adres Westdijk 14.

De afgelopen jaren hebben veel (alleenstaande) ouderen de weg weten te vinden naar de Huiskamer. Iedere woensdag- en donderdagochtend zijn bezoekers van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur om deel te nemen aan één van beide Huiskamers. Mocht u slecht ter been zijn, dan kunt u gehaald en gebracht worden. Ook zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom om ééns in de drie weken mee te draaien als gastvrouw of als chauffeur om bezoekers te halen en thuis te brengen. Voor vragen of informatie neem gerust contact op met Amelita Kamerman van De Boei, tel. 299 29 22 of per mail amelita@deboeibunschoten.nl