Repair Café nog op afspraak!

Weggooien is ‘zonde’, repareren is beter!

Wat doe je met kapotte spullen? Vaak gooien we ze weg, terwijl deze na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn.

De zomervakantie is weer voorbij. Daarin zijn er vast kapotte spullen boven water gekomen die toch nog gemaakt en daarna weer gebruikt kunnen worden.

Vanaf 3 maart gaat het Repair Café weer open. Het is nog steeds belangrijk dat je een tijd afspraak maakt om je spullen te brengen. Heb je nog spullen die gerepareerd kunnen worden, bel dan naar De Boei, tel. 299 29 22. Want vol is vol! Het Repair Café bevindt zich op de Dieselweg 29 in Bunschoten (locatie De Genadebank). Zonder tijd afspraak kun je helaas nog niet geholpen worden.

Vijf enthousiaste en deskundige vrijwilligers gaan op 2 september weer aan de slag om kleine mankementen aan spullen te verhelpen. Repareren bespaart niet alleen geld, maar het is ook goed voor het milieu.

Het maakt niet uit wat je inbrengt of het nu meubeltjes, kledingstukken, elektrische apparaten, speelgoed of fietsen zijn. De reparaties bij het Repair Café zijn gratis. Wel staat er een pot om als dank iets te doneren voor o.a. een ander Repair Café in een ontwikkelingsland. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Amelita Kamerman van De Boei, telefonisch te bereiken op 299 29 22 of per mail via amelita@deboeibunschoten.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.